Opcionalno


Aluminijumske felne sortirane po vozilu

Kako bismo mogli vam ponuditi široki izbor aluminijumskih felni koje su prilagođene vašem vozilu, molimo na listi ispod izaaberite marku vašeg vozila.

GumeLider će pronaći sve modele felni koji odgovaraju vašim očekivanjima, i koji su dostupni po najpovoljnijoj ceni na tržištu.

Naručite aluminijumske felne po diskontnim cenama

Aluminijumske felne su sve više popularne jer vam omogućavaju da personalizujete izgled svog vozila dajući mu moderan i sasvim drugačiji izgled.

Aluminijum se sve više koristi u automobilskom sektoru. Zahvaljujući tom metalu sada se prave lepše i lakše felne.

Aluminijumskim felnama poboljšavaju se performanse vašeg automobila. Lakše felne omogućavaju da se težina neoslonjene mase smanji što povećava udobnost, prijanjanje na drum, distancu kočenja i smanjuje potrošnju goriva.

Aluminijumske felne mogu imati različitu završnu obradu: boju, lak, sjaj... opcije za svačiji ukus.

Budući da odgovaraju svim tipovima vozila i da se proizvode u svim dimenzijama, aluminijumske felne vam mogu poslužiti da promenite dimenzije guma na vozilu. Imate mogućnost da stavite felne većeg prečnika i tako dobijete sportski izgled automobila.

Možda ćete hteti da stavite šire gume ili da povećate felne na karoseriji umetanjem distancera za gume. U našoj tabeli sa odgovarajućim veličinama gume / felne, možete pronaći širinu guma koja se može staviti na traženu širinu felne.

Pomoću našeg 3D konfiguratora, možete direktno da vidite kako felna stoji na vašem automobilu.