Pronađite vaše čelične felne prema vozilu

Kako bi vaše vozilo opremio što povoljnije, GumeLider vam na raspolaganje stavlja širok izbor čeličnih felni po povoljnim cenama koje je pažljivo odabrala naša ekipa.

Kako bismo pojednostavili vašu narudžbu, birač vam omogućava da mirno obavite kupovinu. Ovaj intuitivan alat je dizajniran kako bi bili sigurni da birate felne kompatibilne sa svojim vozilom, a vi ćete da izbegnete krivi odabir. Dovoljno vam je da označite marku i model vaše vozila kao i željeni prečnik felne.

Naručite metalne felne po diskontnim cenama

Mnogi vozači naručuju čelične felne i prave komplet za zimu (felne + zimske gume) da ne bi morali da demontiraju gume sa felni tokom zime. Metalne felne su uz to čvršće i teže od aluminijumskih felni, što je idealno za maksimalno prijanjanje zimskih guma.

Ako u našem onlajn konfiguratoru odaberete marku i model svog vozila, moći ćete da vidite sve kompatibilne felne. Ako želite da saznate nešto više o čeličnim felnama, pročitajte naš vodič o felnama.

Podsećamo vas da je tokom montaže točkova vrlo važno da zavijete krstaste vijke, a za više detalja pročitajte naš članak o tomekako da stegnete vijke na felni.

Za pravilno montiranje, potrebni su vam sledeći moment ključevi i stezni obrtni momenti: